Skąd u mnie zainteresowanie takimi śniadaniami? Wszystko zaczęło się, kiedy zrobiłam kompleksowe badania, a wyniki przyniosłam do dietetyczki. Edyta (która prywatnie jest…
Jedzenie
-
-
Nie znałam indonezyjskiej kuchni. Nigdy nie jadłam niczego charakterystycznego dla tego regionu i nie miałam pojęcia o lokalnych przysmakach. Lekcja gotowania z…
-
-
Jestem taka podekscytowana! Wzięłam udział w lekcji tajskiego gotowania pod okiem Chonlaya Laothong (Ya). Chonlaya jest szefem kuchni, mistrzem kuchni tajskiej i pomysłodawcą…
-
-
-
Kolejny wpis z serii wegański Londyn! W pierwszym wpisie ( link tutaj ) pokazałam Wam pięć wegańskich/wegetariańskich restauracji. Teraz chcę napisać o…
-
Jedzenie
Faszerowany batat z sosem „serowo”-cebulowym – wege HIT
przez Eliza Wydrychprzez Eliza WydrychMam taki plan by raz na jakiś czas przemycać tu przepis z mojego kulinarnego ebooka. W środku jest prawie 80 różnych pyszności,…
-
-